Tjenester

Byggverden har spesialisert seg på  ombygning, påbygg og tilbygg for private næringsliv – vi utfører alt fra enkle innredninger til komplette rehabiliteringer. Dette gjør oss til et sikkert valg i spennende, krevende prosjekter som forutsetter både kunnskap og kapasitet til å gjennomføre dem. Enten du skal innrede, bygge om eller utvide – vi har løsningen! Ikke bare har vi evnen til å komme opp med de gode ideene – vi har også ressursene til å realisere dem!

Riktig kompetanse og relevant erfaring er din garanti for et vellykket resultat! Vi stiller høye krav til kvalitet. Dermed slipper du ubehagelige overraskelser underveis – og er sikret at prosjektet blir gjennomført til avtalt tid.

Vi vet at våre kunder stiller høye krav til kvalitet og effektivitet. Fordi vi alltid finner de beste løsningene – og kan gjennomføre dem raskt – bidrar vi til unødige utgifter og tap av inntekter. I kraft av vår erfaring, kunnskap og kompetanse gir vi deg kvalifiserte råd og veiledning gjennom hele byggeprosessen.

 

 

        

Prestebråtveien 58 3055 Krokstadelva
Mobil: +47 474 50 773
marius@byggverden.no
Åpningstider:
I - IV: 9:00 — 20:00
VI: 10:00 — 14:00
VII: 11:00 — 14:00

2019 © Byggverden AS

oppløsning www.webmod.lt